(Senior) consultant projectmanagement

's-HertogenboschAmsterdamWOfulltime5+ jaar ervaringpubliek vastgoedprojectmanagement

Dit ga je doen

Je gaat onze opdrachtgevers helpen met complexe projecten en processen binnen het publieke domein. Je helpt met het bepalen van de scope en vertaalt doelen naar een maakbaar project. Je houdt de belangen van alle stakeholders nauwlettend in de gaten en zorgt samen voor het beste resultaat. Je waarschuwt voor de spannende momenten en bewaakt de risico’s. Zo ben en blijf je in control.

Je komt in aanraking met allerlei soorten opdrachtgevers en allerlei type vraagstukken in een steeds veranderende context. In de projecten waar jij bij betrokken bent gaat het altijd om de verbinding tussen strategie, vastgoed en financiën. Je werkt meestal aan drie of vier projecten tegelijkertijd. Je kunt denken aan het selectieproces van ketenpartners voor renovatieprojecten voor woningcorporatie Mooiland, het adviseren van de GGD voor een passende huisvesting voor hun nieuwe hoofdkantoor en het begeleiden van het proces van ontwerp tot realisatie, de renovatie van de rijksmonumentale penitentiaire inrichting (PI) Veenhuizen voor het Rijksvastgoedbedrijf, of de nieuwbouw van de sport- en (be)leefcampus voor de gemeente Helmond. Sommige projecten zijn kort en intensief, andere projecten vereisen een langere aanloop. Het mooie van consultancy is dat je alleen wordt ingehuurd voor de spannende projecten. De projecten die er toe doen.

We zijn op zoek naar ervaren consultants met affiniteit met financiën en vastgoed. Je hebt meer dan 5 jaar ervaring in het consultancy vak of als projectmanager vastgoed. Je pakt graag je verantwoordelijkheid in het managen van projecten. Je gaat autonoom te werk en hebt een duidelijke visie welke kant het op moet in jouw vakgebied. Je bent toe aan een nieuwe stap in je carrière en ontwikkeling. Je wilt een maatschappelijke bijdrage leveren met je werk. Je wilt werken bij een organisatie met veel vrijheid en weinig bureaucratie. Je bent op zoek naar slimme collega’s die je helpen om samen echt het verschil te maken. Als dit jou aanspreekt dan horen we graag van je.

Dit is echt iets voor jou want jij...

 • bent vastberaden en hebt doorzettingsvermogen (‘grit’ noemen we dat, google maar eens)

 • bent nieuwsgierig en wilt altijd alles zeker weten.

 • hebt lef om onconventionele oplossingen voor te stellen

 • bent oprecht en verwacht dat ook van anderen

 • bent sociaal en houdt rekening met je teamgenoten

 • krijgt energie van wat je doet

 • hebt een relevante WO-opleiding afgerond, bijvoorbeeld in de richting van bouwkunde, vastgoed of economie

Dit bieden we

 • een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring

 • laptop, telefoon en auto (elektrisch uiteraard)

 • een baan met een grote mate van autonomie en ruimte om je eigen focus te kiezen

 • alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

 • werk dat er toe doet, we spelen een ‘disruptive’ rol binnen het publiek vastgoed

Hier ga je werken

Republiq is een Great Place to Work ® (al 4 jaar op rij). Jouw toekomstige teamgenoten beoordeelden Republiq op de thema’s geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap met een 9,9!

Samen bouwen we aan het tofste vastgoed adviesbureau van Nederland. We willen met innovatieve oplossingen de vastgoedsector professionaliseren. We creëren de randvoorwaarden waarbinnen iedereen kan excelleren. Nu is het aan jou om voor jezelf een fantastische baan te creëren.

We geloven dat als iedereen doet waar hij/zij goed in is, dat we samen de mooiste resultaten bereiken. Dat begint met hard werken en daar ook vooral heel veel plezier in hebben. Lees onze Republethiqs om meer te weten komen over onze manier van werken.

Don’t take our word for it

Republiq werd in 2018, 2019, 2020 en 2021 door Great Place to Work ® uitgeroepen tot Best Workplace. Dat kan geen toeval zijn!

Hoe ziet de procedure er uit?

 1. Binnen 5 dagen een reactie: we beoordelen je CV en motivatie en binnen vijf dagen ontvang je van ons een reactie.

 2. Het 1e gesprek: als we denken dat Republiq bij jou past, nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Dit gesprek is meestal met een van onze meer ervaren medewerkers.

 3. Capaciteitentest: als we na het eerste gesprek allebei verder willen dan nodigen we je uit om een capaciteitentest te maken.

 4. Het 2e gesprek: als de resultaten van capaciteitentest naar tevredenheid zijn plannen we een tweede gesprek. Dit is met een of twee andere medewerkers dan het eerste gesprek.

 5. Arbeidsovereenkomst: als we na de gesprekken allebei positief zijn doen we je een aanbieding om bij ons te komen werken.