Data consultancy woningcorporaties

Republiq
Geschreven door Sander de Clerck
11/02/2021

Veel woningcorporaties worstelen met het datavraagstuk. Bij Republiq is de inzet van big data een tweede natuur. Data helpt strategie te vormen en besluiten te nemen op basis van feiten. Dit houdt de discussie helder en is vaak de kortste route naar een goed besluit.

Samen een weg banen door talloze informatiebronnen

Geef ons veel data, een ingewikkeld vastgoedvraagstuk en een concreet doel. Dan zijn onze adviseurs in hun element. Het is niet erg als de datakwaliteit (nog) niet op orde is. Samen gaan we het verbetertraject aan. Of laat ons het beleid concretiseren en het project in goede banen leiden. Laat ons analyseren en prioriteren. Laat ons doelen in doordachte werkprogramma’s vertalen. Onze ervaren analisten en data-experts nemen je bij de hand en banen zich samen met jou een weg door de talloze informatiebronnen, innovaties, trends en belangen die belangrijk zijn voor jouw vraagstuk.

Wij weten alles van het corporatievastgoed

Wij investeren volop om alle data voor vastgoedsturing te verzamelen. Er is geen andere partij die zoveel relevante data heeft als Republiq. Wij weten alles van het corporatievastgoed en de opbouw van wijken en buurten. Die data maken we voor onze opdrachtgevers beschikbaar en gebruiken we zelf in ons advies. Ook helpen we opdrachtgevers hun vastgoed beter te beheren door middel van data.

Benieuwd wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen?


Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek

Pien - ons wonderkind in vastgoeddata

Maak ook eens kennis met Pien. Pien werkt stiekem al een hele tijd bij Republiq. Eigenlijk vanaf dag één, maar toen vooral achter de schermen. Tegenwoordig is ze wat meer op de voorgrond getreden. Ze is ons wonderkind in vastgoeddata — een tool die ons enorm helpt met het visualiseren van data, het maken van begrotingen, het voorbereiden van complexsessies en het vormen van beleid. Maar Pien is er niet alleen voor ons. Pien is er voor iedereen die haar hulp kan gebruiken. Bekijk hier wat ze kan.