Expertise

Wij helpen partijen om vat te krijgen op complexe vraagstukken in het vastgoed. Hiervoor kraken we lastige puzzels en helpen we tegelijkertijd de organisatie om stappen te zetten. Zo dragen we bij aan het nemen van onderbouwde beslissingen. Beslissingen die langer houdbaar zijn en die beter bij je passen.

Pien - wonderkind in vastgoeddata

Dé tool die woningcorporaties helpt vastgoeddata inzichtelijk te maken. Pien helpt je met het visualiseren van data, het maken van begrotingen, het voorbereiden van complexsessies en het vormen van beleid.

lees meerkeyboard_arrow_right
Benchmark Gemeentelijk Vastgoed

Dé benchmark i.s.m. 20 gemeenten en Tias School for business and society. Voor vergelijking en vooral om van elkaar te leren. Een waardevol netwerk voor de professionalisering van de vastgoedsturing.

lees meerkeyboard_arrow_right
Onderwijsdata als vliegende start van het IHP

IHP onderwijs in één minuut. Alle gegevens op een rij. Over de leerlingen, de gebouwen, de spreiding, het energiegebruik en de financiën. Zodat er tijd overblijft voor een goed gesprek over de huisvesting van de toekomst.

lees meerkeyboard_arrow_right
De voordelen van Smart City Planning

Meet de dynamiek van de stad. Weet waar het goed gaat en waar interventies nodig zijn. Krijg een goed beeld van het maatschappelijk vastgoed in wijken en buurten en breng het gesprek op gang op basis van feiten.

lees meerkeyboard_arrow_right