keyboard_arrow_leftAlle updates

Republiq: een Great Place to Work!

Republiq
Geschreven door Sara Rieuwerts
27/03/2019

Voor het tweede jaar op rij is Republiq uitgeroepen tot een Great Place to Work. Dit jaar staan we als vierde op de lijst van Best Workplaces. Daar zijn we ontzettend trots op. De score wordt namelijk vooral bepaald door onze collega's. Het is goed om te zien dat iedereen zich bij Republiq thuis voelt, zichzelf kan zijn en bovenals Republiq betitelt als een Great Place to Work. We maken Repubiq samen en dat zien we terug in de score. #trots

"Wat is er nu mooier dan je vak uitoefenen met een stel kanjers om je heen? Elk dag samenwerken met inspirerende en leuke mensen die erg goed zijn in wat ze doen. "

De score van Great Place to Work komt onder meer tot stand met de Trust Index. Hoe fijn vinden mensen het om bij Republiq te werken? Hier worden vragen gesteld aan de hand van een vijftal thema's.

  • Geloofwaardigheid
  • Respect
  • Eerlijkheid
  • Trots
  • Kameraadschap

Gemiddeld geven onze collega's Republiq bij de Trust Index een 9,6 op deze thema's. Een ongelofelijk hoge score, waarvoor we natuurlijk ons best blijven doen om deze te behouden.

Wil je ook bij een Great Place to work werken? Dat kan natuurlijk. Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen die zich thuis voelen bij Republiq. Kijk eens tussen de vacatures of er iets tussen zit die bij jou past. Wie weet tot snel!