keyboard_arrow_leftAlle updates

Republiq Great Place To Work voor vierde jaar op rij

Republiq
Geschreven door Marloes de Boer
18/01/2021

Voor het vierde jaar op rij is Republiq uitgeroepen tot een Great Place To Work. Daar zijn we ontzettend trots op! De score wordt namelijk vooral bepaald door onze collega's. Het is goed om te zien dat iedereen zich bij Republiq thuis voelt, zichzelf kan zijn en bovenal Republiq betitelt als een Great Place To Work. We maken Republiq samen en dat zien we terug in de score. 

De score van Great Place to Work komt tot stand met de Trust Index. Hoe fijn vinden mensen het om bij Republiq te werken? Hierbij worden vragen gesteld aan de hand van vijf thema's: Geloofwaardigheid, Respect, Eerlijkheid, Trots en Kameraadschap. 

"Gemiddeld geven collega's Republiq een 9,9!"

Gemiddeld geven onze collega's Republiq bij de Trust Index een 9,9 op deze thema's. Nadat het vorig jaar (met een 9,8) al haast niet hoger kon, is het toch gebeurd! We zijn trots dat COVID-19 overall geen negatief effect heeft gehad op de medewerkerstevredenheid, integendeel. Dit is de hoogste score ooit gemeten door de organisatie. Een ongelofelijk hoge score, waarvoor we natuurlijk ons best blijven doen om deze te behouden.

Wil je ook bij een Great Place to Work werken? Dat kan natuurlijk. Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen die zich thuis voelen bij Republiq. Kijk eens tussen de vacatures of er iets tussen zit die bij jou past. Wie weet tot snel!