keyboard_arrow_leftAlle updates

Rund um den Wasserturm

De "Rund um den Wasserturm" fietstocht was een groot succes! Een sportieve dag voor Jeugdfonds Sport & Cultuur.
 

Republiq
Republiq
Geschreven door Luuk van Dijk
23/09/2019

Republiq al 5 jaar in volle vaart. Niet in het peloton, maar aan kop. In de wind. Gelukkig. Maar we stuiven niet zomaar iedereen voorbij. Onze verjaardag stond in het teken van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Op vrijdag 20 september hebben we samen met collega's en relaties een fietstocht gemaakt van 80 of 130 km. Voor elke kilometer die werd gefietst doneerde Republiq een Euro aan het Jeugdfonds.

Na een gezamenlijke start van de dag, begonnen de teams één-voor-één aan de tocht. Tussen de middag kwam iedereen samen voor een heerlijke lunch langs de dijk aan de Waal. Na de lunch werd de tocht vervolgd. Alle teams hebben goed doorgefietst en iedereen heeft de eindstreep bereikt. Daarmee hebben we een bedrag bij elkaar getrapt van € 11.736. Hiermee krijgen 45 kinderen de kans om een jaar lang te sporten! We zijn trots dat we dit met elkaar bij elkaar hebben gefietst.

Republiq
Republiq

Graag willen we iedereen bedanken voor zijn of haar inzet en iedereen die heeft gedoneerd bedanken voor hun bijdrage. Daarnaast willen we graag Levi Heimans bedanken voor het meefietsen namens het Jeugdfonds. Tot slot een speciaal dank aan Café Herman, Meneertje Appeltaart en gemeente 's Hertogenbosch voor het mede mogelijk maken van deze sportieve dag!