keyboard_arrow_leftTerug naar het overzicht

Vijf jaar Republiq!

Door Luuk van Dijk en Sara Rieuwerts

Vijf jaar geleden is Republiq opgericht. Deze mijlpaal wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan en we hebben onze collega’s voorbereid op een Tour langs alle hoogtepunten van vijf jaar Republiq. Een tour langs, voor ons, memorabele plekken in Nederland. Het liep echter anders dan iedereen van tevoren had gedacht. 

Republiq
Republiq
Republiq
Republiq
Republiq
Republiq

Op dag twee van Republiq on Tour zaten we allemaal nietsvermoedend in een zaaltje onder de rook van Schiphol. Een #throwbackthursday van Martie gaf een kijkje in haar overstap naar Republiq. Dat het programma er daarna volledig anders uit zou zien, had niemand op dat moment kunnen vermoeden.

Peter en Marten namen het stokje over van Martie. Een filmpje met een bedankwoordje over de eerste 5 jaar van Republiq werd getoond. Dit filmpje eindigde in een plottwist. Waar we allemaal hadden gedacht dat we weer op de bus zouden stappen naar Leiden, kregen we de mededeling dat we binnen 2 uur op het vliegtuig naar IJsland zouden stappen. Om samen in drie dagen een toffe trip langs veel hoogtepunten van dit land te maken. 

En indrukwekkend was het zeker. Met de zon die vrijwel niet onderging werden we getrakteerd op de meest spectaculaire uitzichten en een zonsondergang en -opkomst binnen 2 uur. Maar ook 'beklommen' we een gletsjer, stonden we voor, onder, achter en naast een waterval, werden we verrast door de stomende geisers en proostten we op 5 jaar Republiq in een thermisch bad. 

Met deze reis hebben we samen mooie nieuwe herinneringen gemaakt en de verrassing zorgt er ook voor dat hier nog lang niet over is uitgepraat. Op naar het volgende lustrum!

Republiq
Republiq
Republiq
Republiq
Republiq
Republiq
Republiq
Republiq
Luuk van Dijk

l.van.dijk@republiq.nl
Republiq
Republiq
Sara Rieuwerts

s.rieuwerts@republiq.nl