keyboard_arrow_leftAlle updates

Wetland Wonen stelt duurzame portefeuillestrategie op

Republiq
Geschreven door Stefan van Hoef
03/03/2021

Wetland Wonen heeft in samenwerking met Republiq en Pien - ons wonderkind in vastgoeddata - een nieuwe en vooral duurzame portefeuillestrategie opgesteld. En daar zijn ze trots op!

Eerst prioriteren, dan concrete ingrepen vastleggen

De belangrijkste opgave voor Wetland Wonen was het uitwerken van een praktische en haalbare koers. Met speciale aandacht voor de verduurzamingsopgave. We stelden samen de beoogde portefeuilledoelen vast en maakten een prioritering op complexniveau. Door concrete ingrepen in de vastgoedportefeuille te benoemen maakten we een leesbaar en werkbaar plan.

"Republiq wil echt begrijpen wat er nodig is in onze kernen. Dat geeft veel vertrouwen." Marcel Timmerman (directeur-bestuurder bij Wetland Wonen)

En toen kwam Pien om de hoek kijken

De vastgelegde koers toetsten we bij medewerkers van Wetland Wonen en externe stakeholders. In complexsessies vertaalden we samen met Pien - ons wonderkind in vastgoeddata - de koers naar een strategie per complex. Ieder complex heeft zo een concreet strategielabel, waar de afdeling Vastgoed mee aan de slag kan.

Van strategie naar uitvoering

Nu de complexstrategieën bepaald zijn gaat Wetland Wonen aan de slag met het uitvoeren van het portefeuilleplan. Ook bij deze vervolgstap helpt Republiq mee. We kijken uit naar een fijne en langdurige samenwerking!