Vastgoedadvies voor woningcorporaties

Republiq
Geschreven door Gijs Kant
11/02/2021

We zetten koers in woningcorporaties met grote en kleine vastgoedportefeuilles. We hebben verstand van bouw en vastgoed, maar het liefst hebben we een goed gesprek over de strategie en doelen van de organisatie. Samen gaan we aan het werk om de juiste beslissing te maken. 

Onze adviseurs in hun element

Maar hoe kom je tot de juiste beslissing? Dat doen we door complexe zaken overzichtelijk te maken. Geef ons maar een ingewikkeld project. Dan zijn onze adviseurs in hun element. We helpen bij het bepalen van de scope en we vertalen jouw doel naar een uitvoerbaar project. Hierbij waarschuwen we voor de spannende momenten en bewaken we de risico’s. Bovendien weten we hoe we marktpartijen kunnen selecteren en contracteren op een manier die past bij je past. Of je nou advies nodig hebt bij een aanbestedingstraject of je portefeuillestrategie, onze adviseurs nemen je bij de hand.

Benieuwd wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen?


Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek

Van aanbestedingsproces tot datagedreven vastgoedsturing

Met complexe vraagstukken op het snijvlak van financiën, strategie, data en/of vastgoed helpen we je graag. Zo hielpen we de Woningstichting uit Wageningen met de vernieuwing van een deel van hun woningbezit. We stelden de vraagspecificatie op en begeleidden het aanbestedingsproces. We hielpen Woonzorg Nederland met hun vraagstuk om op een datagedreven manier te kunnen sturen op klantbeleving. We ontwikkelden een model om op datagerichte wijze de klantbeleving op complexniveau inzichtelijk te maken. Een experimentele aanpak, maar met het gewenste resultaat. Van een aanbestedingsproces tot aan datagedreven vastgoedsturing. Van assetmanagement tot aan verduurzamingsstrategie. De mensen van Republiq helpen je bij het nemen van onderbouwde beslissingen. Beslissingen die langer houdbaar zijn en die beter bij je passen.