Hoe Pien jou helpt

Toegang tot alle open data én eigen data

Toegang tot alle open data én eigen data

Pien verzamelt zo veel mogelijk open data. Altijd up to date en relevant voor jouw beleidsproces. Maar Pien beperkt zich niet tot open data — ze gaat graag aan de slag met extra informatie, bijvoorbeeld uit je eigen systeem, metingen of andere bronnen. Allemaal gecombineerd.

Vol handvatten en kengetallen

Vol handvatten en kengetallen

Wat kost een woning? Of energielabel E omtoveren naar A? En een nieuwe badkamer? Natuurlijk is daar geen eenduidig antwoord op te geven. Elke situatie is anders. Pien snapt dat. Maar Pien snapt ook dat de begroting op een gegeven moment klaar moet zijn. Daarom kent ze enorm veel getallen en richtlijnen uit haar hoofd, zodat ze verrassend accuraat aan kan geven wat een renovatie, funderingsherstel, of die nieuwe badkamer ongeveer kost.

Echt samenwerken

Echt samenwerken

Pien houdt niet van eilandjes. Althans, niet van spreekwoordelijke eilandjes. Daarom brengt ze afdelingen en perspectieven bij elkaar en stuurt ze aan op een integrale benadering. De één vindt iets van de hoogte van de huur, de ander van de onderhoudsstaat, etcetera. Je maakt strategie samen met jouw collega's van wonen, vastgoed en financiën.

Binnen no-time aan de slag

Binnen no-time aan de slag

Pien woont in de cloud. Ze hoeft niet geïnstalleerd te worden, maar doet het meteen, altijd en overal waar je internet hebt. Geen updates, geen patches, geen downloads.

Republiq

Gratis demo

Pien laat graag zien wat ze kan. Vul onderstaande gegevens in om een gratis demo (online) aan te vragen. We nemen snel contact met je op.